Alexandra (Kissie) Nilsson

Alexandra Nilsson är kanske mer känd under namnet Kissie och är en svensk bloggerska med rötter i Polen. Alexandra startade upp sin blogg i januari år 2007 och satsade då på att dra så många blickar till sig med sina provocerande inlägg och gravt photoshopade bilder. Målet för “Kissie” var att gå om bloggerskan Blondinbella och det krävdes endast två år i bloggvärlden innan hon lyckades med detta. Efter att hon hade gått om Blondinbella var Alexandras blogg den en av de största i landet med hela 583 440 aktiva läsare varje vecka.

På Alexandras blogg kan du läsa allt om hennes liv, hennes resor, mode, vänner och fester. När möjligheten ges slänger hon även in ett och ett annat inlägg om mode. Under åren har vi fått se Alexandra synas till på ett flertal olika kanaler. Hon har bland annat medverkat i tv-program, varit med på radio och även gjort en musikvideo och en låt. Under hennes första år som bloggerska var kritiken mot Alexandra stor, men å andra sidan verkade det som att Nilsson visste precis vad hon gjorde. Genom att provocera, skvallra och skapa dålig rubriker lyckades Alexandra fånga intresset från otroligt många läsare, de flesta yngre. När hon sedan hade tillräckligt många läsare och en mer mogen ålder, valde hon att lämna sitt alterego Kissie åt sidan och istället ta plats som den hon själv är!

Det är ingen hemlighet att bloggerskan vid ett flertal tillfällen har blivit anmäld för både olaga hot och anmäld för att ha spridit rasistisk propaganda. Detta var dock flera år tillbaka och idag har Nilsson både bett om ursäkt och även visat att hon starkt tar avstånd från denna typ av handlingar. Alexandra är idag en mycket populär och omtyckt bloggerska som tjänar kraftiga belopp på sin blogg.

delirium