Bianca Wahlgren Ingrosso

Det finns väl nästan ingen svensk som inte har hört talas om allas vår Pernilla Wahlgren, men bakom artisten har ytterligare ett namn blommat upp rejält på senaste tid. Det är naturligtvis ingen mindre än Pernillas dotter Bianca Ingrosso, född år 1994. Trots Biancas bakgrund har hon jobbat hårt för att hamna där hon är idag. Förutom en mycket känd och populär bloggerska så är Bianca även en stor influencer och mediepersonlighet.

Även om Bianca bloggar så är det kanske främst på Instagram som hon är synlig. Den svenska influencer har över 900 000 följare i dagsläget och det blir bara fler och fler. På Instagram och i bloggen får man följa hennes vardag, samtidigt som man får se en hel del samarbetsinlägg med bland annat Puma och Caia Cosmetics.

Bianca har setts till i tv-rutan sedan många år tillbaka så var det främst i samband med att programmet Wahlgrens värld började att sändas som det tog fart på riktigt. Programmet hade premiär år 2016 och drog till sig tittare med rekordfart. I dag är det kanske främst bilderna från Instagram som hon tjänar mest på. Hela 150 000 – 200 000 kronor per bild är vad Bianca får.

delirium