Ida Warg

Är du intresserad av hälsa och träning så är det ingen mindre än Metros egen bloggare Ida Warg som du ska spana in. Bloggerskan är relativt ny på Metro Mode och är, både då som nu, en av Sveriges mest eftertraktade och största profiler när det kommer till just hälsa, välmående och träning.

Ida kommer från början från en mindre småstad i Sverige, men valde att för cirka 12 år sedan att flytta till Stockholm. Själv menar hon att det bara var en slump att hon hamnade i huvudstaden och allt tack vare sitt medverkande i dansprogrammet Floor Filler. Ida är utbildad dansare i grunden, men valde snabbt en annan riktning då branschen slutade att vara något för just henne. Genom att komma in på en mer medieinriktad linje föddes också Idas blogg. Utöver bloggen kan du hitta Ida på Youtube och i en underhållande och informativ podd kallad “Den Friska Wargen”. Podden håller hon tillsammans med Viktor Frisk, där de tillsammans pratar om ohälsa, träning, välmående och vad de har gjort under veckan.

Det är däremot inte podden eller Youtube-klippen som vi ska fokusera på här, utan vad du kan hitta på Wargs blogg. Bloggen är en salig blandning av vardag och träning. Bland annat kan du hitta riktigt bra och hälsosamma recept på god maträtter som passar till träning så väl som till vardags och du kan även hitta mängder av inlägg om just träning och olika tekniker. Är du intresserad av olika kosttillskott och tillskott så kommer Ida även att dela med sig av sina absoluta favoriter. Även om bloggen fokuserar mycket på träning så får man även följa med i andra delar av Wargs liv, vilket gör den passande för alla. Man får bland annat läsa om shopping, hennes flytt till en ny lägenhet och mycket mer.

delirium