Skriv det perfekta personliga brevet som bloggare

Även om du drömmer om att kunna leva på din blogg är det smart att ha ett vanligt jobb medan du bygger upp din sajt. Vare sig drömmen är att leva på din internetsajt på heltid eller inte, så kommer ett välskrivet personligt brev underlätta för att du ska få ett riktigt roligt jobb.

Det perfekta personliga brevet

Att söka jobb är för många en stor utmaning. För vissa handlar det om att hitta jobb som de kan söka, för andra är det svåra att formulera det personliga brevet och cv:t så att du verkligen får jobbet som du söker. Till de mest attraktiva jobben är konkurrensen ofta också stor. För att lyckas är det viktigt att du skriver ett personligt brev som verkligen riktar sig till den arbetsplats som du söker jobb hos. Det kan vara riktigt svårt. Det smartaste sättet för att lyckas med ditt personliga brev är att ta hjälp av Cowrite. Istället för att du spenderar timmar på att formulera dina personliga brev så att de verkligen rikta sig till de individuella arbetsplatserna som du söker, så låt Cowrite hjälpa dig att skriva ett brev som fungerar perfekt till vart och ett av de jobb som du söker. Individualiserat, smidigt och smart. För att skriva ett perfekt personligt brev använder du Cowrites smarta tjänst, som också kan hjälpa dig att skriva jobbannonser om du söker personal. På ett par minuter har du skrivit ditt personliga brev och dina chanser att lyckas är mycket större.

Använd bloggen när du söker jobb

Förutom att använda smarta tjänster för att skriva ett riktigt vasst personligt brev, så kan du som bloggare även använda din blogg när du söker jobb. Först och främst visar det att du är en aktiv person. Istället för att du bara konsumerar innehåll på internet, så skapar du intressant innehåll. Din blogg visar också att du kan skriva och nå ut till människor. Om du är intresserad av att jobba med något särskilt, som inredning, möbelrenovering, mode eller teknik, så kan det vara smart att blogga om det ämnet. Då blir det bloggen en del av ditt CV. Det blir en möjlighet att visa upp din kunskap inom det speciella området. Din kommande arbetsgivare förstår även hur passionerad du är kring ämnet och ditt blivande arbete.

Om du ska hänvisa till din blogg när du söker jobb är det smart att först förbättra och kolla igenom bloggen. Se till att den ser professionell ut. Gå genom alla texter, rätta stavfel och byt ut bilder som är suddiga eller ser tråkiga ut.

delirium